• +386 1 280 16 20
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

PARTNER PODJETNIH

 

 

AGORA d.o.o., podjetje za ustvarjalne komunikacije, je bilo ustanovljeno 21. septembra 1989. Sedež podjetja je na Parmovi 53 v Ljubljani, kjer imamo učilnice za izobraževalno delo in kabinete za razvojno ter svetovalno delo. Da se odjemalcem čim bolj približamo, po potrebi izvajamo storitve v vseh krajih Slovenije in Evrope.

 

POSLANSTVO podjetja se glasi: V skladu z načeli in merili poslovne odličnosti stalno razvijamo znanja podjetništva, partnerskih sodelovanj in vodenja z učinkovito uporabo informacijske tehnologije ter vseživljenjskega učenja za razvoj vseh partnerjev.

 

Naše glavne registrirane dejavnosti so: drugje nerazvrščeno izobraževanje, izpopolnjevanje in usposabljanje (85.59), drugo podjetniško in poslovno svetovanje (70.22) ter raziskovalna in razvojna dejavnost na področju družboslovja in humanistike (72.20).


SMO:

  • Partner za pospešeno uveljavljanje osebnih in poslovnih sprememb zaposlenih in organizacij
  • Izvajalec aktivnosti pri izboru slovenskih poslovnih Gazel
  • Izobraževalni in svetovalni center za obvladovanje informacijske tehnologije zaposlenih v gospodarstvu, javnih in državnih organizacijah ter med brezposelnimi
  • Pooblaščeni center za izdajo evropskih računalniških spričeval – ECDL
  • Pooblaščena ustanova za izdajo javno veljavne listine »Računalniška pismenost za odrasle«
  • Avtorizirani trening center za podjetje AutoDesk
  • MCP partner podjetja Microsoft

 

Skupaj s partnerji POSPEŠENO UVELJAVLJAMO SPREMEMBE v osebnem razvoju, timih in podjetjih. V različnih svetovanjih, treningih, usposabljanjih in delavnicah razvijamo sistem splošne poslovne odličnosti in voditeljstva ter učinkovito delo z informacijsko tehnologijo. Splošna poslovna odličnost je vse, kar mora človek vedeti in znati, da je uspešen v vsakem poslu, od osebne kvalitete pri dodajanju vrednosti, reševanja izzivov, vzdrževanja dobrih odnosov do navduševanja ljudi in prijetnega komuniciranja. Voditeljstvo, kot upravljanje spleta produktivnosti, odnosov in kvalitete. Da lahko zvišujemo učinkovitost poslovne informacijske tehnologije, se je treba redno izpopolnjevati in pridobivati znanja za njeno praktično uporabo.

 

Team nosilcev razvojnega, svetovalnega in pedagoškega dela tvorijo redno in honorarno zaposleni strokovnjaki, z najmanj visoko izobrazbo, ki so eksperti pri uporabi različnih računalniških orodij ter imajo kvalifikacije in veščine s področij NLP, coachinga, moderiranja, praktičnega vodenja po sistemu Clausa Møllerja, poslovne odličnosti EFQM in kakovosti ISO.

 

Stebri Unesca so nam v oporo in stalna USMERITEV pri aktivnih metodah dela in motiviranju vsakega udeleženca za doseganje čim boljših rezultatov poslovnega sodelovanja:

I. VEDETI (temeljno znanje in načini za dopolnjevanje, samostojno učenje)
II. NAREDITI (odnos do dela in skupinskega dela, prepletanje delo-šolanje)
III. BITI (razvoj osebnosti, doživljanje razuma, domišljije, lepote, komuniciranja, vodenje)
IV. ŽIVETI V SKUPNOSTI (sožitje s sosedom, dragocenost raznolikosti biologije, kultur ...)

 

Z NAMI BOSTE POSPEŠENO UVELJAVILI VIZIJO, POSLOVNE CILJE IN SPREMEMBE MED ZAPOSLENIMI!

 


© 1989 - 2024 | AGORA d.o.o., podjetje za ustvarjalne komunikacije |