• +386 1 280 16 20
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Varstvo osebnih podatkov

 

V družbi AGORA d.o.o. zagotavljamo, da bomo vse vaše podatke, ki nam jih boste na kakršenkoli način posredovali, brezpogojno varovali ter ravnali z njimi v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Uradni list RS, št. 94/2007 in GDPR). Pravilnik, s katerim se določajo postopki in ukrepi za zavarovanje osebnih podatkov je dostopen na sedežu družbe AGORA d.o.o.. Posredovane podatke bomo uporabljali samo z namenom analiziranja podatkov o udeležencih izobraževanj, za pošiljanje ponudb, reklamnega gradiva, vabil na dogodke, ipd., ter jih brez izrecne privolitve posameznih oseb, na katere se podatki nanašajo, ne bomo posredoval tretjim osebam oziroma tretjim osebam omogočil, da bi se z njimi seznanili.

 

Obiskovalec spletnega mesta, z izpolnjenim spletnim obrazcem oziroma z izpolnjeno prijavnico na izobraževalni dogodek,  AGORI d.o.o. dovoljuje obdelavo svojih osebnih podatkov, ki so običajno omejeni na e-poštni naslov, ime in priimek, naslov in kraj bivanja, kontaktno telefonsko številko ter nekatere druge podatke, ki jih obiskovalec vnese v kontaktne oziroma prijavne obrazce.

Posredovani osebni podatki se bodo shranjevali in uporabljali le toliko časa, dokler bo to potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili pridobljeni in obdelovani. Po izpolnitvi namena obdelave bomo vaše osebne podatke izbrisali oziroma blokirali dostop do njih. Lahko tudi zahtevate, da vaše osebne podatke prenehamo uporabljati za namene neposrednega trženja. V tem primeru bomo v 15 (petnajstih) dneh ustrezno preprečili uporabo vaših osebnih podatkov za namen neposrednega trženja.


Pravna obvestila

 

Na podlagi Zakona o avtorski in sorodnih pravicah (ZASP), so slikovna gradiva in vsebine objavljene na spletnem mestu www.agora.si last družbe AGORA d.o.o., Parmova 53, 1000 Ljubljana. To pomeni, da je brez pisnega dovoljenja družbe AGORA d.o.o. prepovedano prepisovanje, razmnoževanje ali kako drugačno razširjanje vsebin v komercialne ali druge neavtorizirane namene.

 

Odgovornost

 

AGORA d.o.o. se kot upravljalec spletnega mesta obvezuje, da bo v dobri veri in v okviru svojih zmožnosti skrbela za pravilnost in ažurnost vseh objavljenih vsebin na spletnem mestu www.agora.si, vendar ne jamčimo in ne prevzemamo odgovornosti za objavljene vsebine. Spletne strani so informativne in obiskovalci spletne strani objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

 

Družba AGORA d.o.o. ne sprejema odgovornosti za morebitno netočnost informacij ali škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij.

 

Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo, dodamo ali odstranimo vsebino na spletnem mestu www.agora.si.

 

 

Kontakt

 

Za vsa dodatna pojasnila v zvezi s politiko varovanja osebnih podatkov v družbi AGORA d.o.o., pravnimi obvestili in odgovornostjo, nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. in potrudili se vam bomo odgovoriti v najkrajšem možnem času.


© 1989 - 2024 | AGORA d.o.o., podjetje za ustvarjalne komunikacije |